piątek, 3 sierpnia 2012
Pesto z rukoli i orzechów pistacjowych
150 g rukoli
2-3 ząbki czosnku
garść orzechów pistacjowych
oliwa
sól
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze. Oliwę dolewamy stopniowo, by uzyskać pożądaną konsystencję.
3 komentarze:
Unknown
3 sierpnia 2012 01:26
Ma naprawdę piękny kolor! Dodaję do ulubionych.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
asieja
3 sierpnia 2012 12:14
ta zieleń jest niesamowita
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Izaa
4 sierpnia 2012 09:36
wooow rewelacyjny kolorek
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ma naprawdę piękny kolor! Dodaję do ulubionych.
OdpowiedzUsuńta zieleń jest niesamowita
OdpowiedzUsuńwooow rewelacyjny kolorek
OdpowiedzUsuń